O Nama

Image

OD 05.DO 08.SEPTEMBRA 2024.

20. Jubilarni
šumadijski sajam
poljoprivrede

Kragujevački „Sajam poljoprivrede“ okupiće od 05. do 08. septembra na Šumadija sajmu sve koji nešto znače u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, stočarstvu i privrednim granama koje proističu iz agrara ili su usko vezane za agrar. Veliko interesovanje i dobre poslovne razloge da se pojave na septembarskoj smotri agrara u Šumadiji već pokazuje više od stotinu izlagača, od kojih se ove godine očekuje veliki broj izlagača iz regiona.

Veliko interesovanje medija, preko sto izlagača i oko deset hiljada posetilaca manifestacije potvrđuju iz godine u godinu kvalitet “Međunarodnog sajma poljoprivrede” u Kragujevcu.

Poljoprivredna mehanizacija, proizvodi ratarstva, povrtarstva, voćarstva i vinogradarstva, industrija prehrambenih proizvoda i izložba stoke su glavne su glavni sadržaji izložbe, a uz njih su prisutne i grane industrije koje prate poljoprivednu proizvodnju.

Grad Kragujevac

Generalni Pokrovitelj

20. Sajma Poljoprivrede

Grad Kragujevac stoji iza manifestacije kakva je "Šumadijski sajam poljoprivrede" sa namerom da je razvija i obogaćuje kako bi postala vodeća i najveća jesenja smotra agrara u Srbiji. Na taj način grad promoviše svoja ulaganja u poljoprivredu, politiku razvoja poljoprivrede kao i u agrarni budžet.

Šta očekivati

Posetioce očekuju brojni izlagači, renomirani proizvođači i distributeri poljoprivredne mehanizacije, veštačkih đubriva, semena i ostalog iz oblasti poljoprivrede

Prateći program

U okviru Šumadijskog sajma poljoprivrede, održaće se izložbe krava simentalske rase, priplodnih ovaca, konja, pasa, sitnih životinja, kao i zabava za posetioce

Smotra agrara

Šumadijski sajam poljprivrede

Šumadija Sajam

Poseban kvalitet smotri agrara u Šumadiji, pored nastupa domaćih proizvođača, pružiće učešće privrednika iz zemalja u Regionu koji izlažu direktno ili posredstvom zastupničkih kuća. Izložba poljoprivredne mehanizacije u okviru "Šumadijskog sajma poljoprivrede" već tradicionalno privlači veliku pažnju posetilaca, a novitete u toj oblasti predstaviće i ove godine poznati proizvođači poljoprivredne mehanizacije.

0
Izložbenog prostora
0
Izlagača
0
Posetilaca
0
Štandova

Dosadašnji rezultati izlagača

na "Međunarodnom sajmu poljoprivrede" u Kragujevcu snažna su podrška privredi Srbije i signal resornim državnim gradskim organima da svake godine aktivno učestvuju na ovoj manifestaciji. Poljoprivrednici će još jednom imati priliku da ostvare direktan kontakt sa predstavnicima Ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, gradskim službama za poljoprivredu kao i predstavnicima Privrednih komora u zemlji i regionu.

Najzanimljiviji segment Sajma

je reprezentativna izložba stoke, takmičarskog karaktera gde se svake godine predstavljaju kvalitetna i više puta nagrađivana grla. Istovremeno se najaktuelnije teme iz oblasti agrara obrađuju kroz stručne skupove, okrugle stolove, edukacije i prezentacije, sa posebnim osvrtom na unapređenje znanja i primere dobre prakse. Poslovna okupljanja, podrazumevaju i susrete sa privrednim, naučnim i političkim delegacijama, ali idirektne sastanke privrednika iz Regiona.

20. Jubilarni šumadijski
Sajam poljoprivrede

Od 05. do 08. septembra 2024.

Adresa

Šumadija sajam d.o.o.
Save Kovačević bb, Kragujevac
Srbija

Kontaktirajte nas

(+381) 34 503 500

Sumadija Sajam © 2024. All Rights Reserved.