Prijavni materijal za izlagače

Poštovani,

Veliko je zadovoljstvo što nam se pruža prilika da Vam uputimo poziv za učešće na 20-om "Šumadijskom sajmu poljoprivrede" koji će se tradicionalno održati u delu kompleksa "Šumadija sajma", na prostoru u i oko Hale 1 u Kragujevcu u periodu 05-08.09.2024.

Veliki broj izlagača koji su godinama unazad uzimali učešće na "Šumadijskom sajmu poljoprivrede" je najbolja potvrda dostignutog kvaliteta u njegovoj organizaciji i to nam daje za pravo da sa ponosom kažemo kako je to sada najveća jesenja smotra agrara u Srbiji. Saglasno tome, nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv i svojim prisustvom na ovogodišnjem Sajmu uticati na dodatno podizanje kvaliteta izložbene postavke.

"Šumadijski sajam poljoprivrede" se iz godine u godinu razvijao zahvaljujući našoj spremnosti da učimo od iskusnijih i opredeljenosti da gradimo sopstveni integritet osluškujući želje i očekivanja izlagača, a Vi ste nam svojim prisustvom na svakom novom Sajmu ukazivali još veću počast.

Posebno poštovanje i zahvalnost pokazujemo Vama, našim tradicionalnim izlagačima,s obzirom na to da ste svojim standardnim prisustvom na kragujevačkom Sajmu poljoprivrede uticali da iz godine u godinu pridobijamo poverenje novih učesnika. Dolazak novih izlagača uticao je na obogaćivanje ponude, zatim na konstantno povećanje interesovanja za učešće na raznim tematskim izložbama te smo tako svi zajedno uticali na kvalitet i širinu spektra izlagačkog potencijala. Izuzetnu zahvalnost dugujemo velikom broju agrarnih stručnjaka i profesora resornih fakulteta koji su svoj profesionalni integritet stavljali u funkciju razvoja strukovnog segmenta Sajma.

Sve navedeno je doprinelo podizanju kvaliteta kompletne manifestacije i jasno pozicioniranje Sajma poljoprivrede u Kragujevcu na mapi sličnih sajmova. Saglasno tome iskreno se nadam da ćete prihvatiti naš poziv i pojaviti se kao izlagači na "Šumadijskom sajmu poljoprivrede" te nam tako dati priliku da Vas uverimo u kvalitet naših usluga i tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo.

20. Jubilarni šumadijski
Sajam poljoprivrede

Od 05. do 08. septembra 2024.

Adresa

Šumadija sajam d.o.o.
Save Kovačević bb, Kragujevac
Srbija

Kontaktirajte nas

(+381) 34 503 500

Sumadija Sajam © 2024. All Rights Reserved.