Zašto Izlagati Na Sajmu

Image

DOO Za sajamske usluge

Šumadija Sajam Kragujevac

Gradsko sajmište u Kragujevcu formirano je u okviru projekta „Podrške razvoju i promociji regionalne privrede kroz razvoj regionalnog sajmišta" realizovanog 2005. godine, na kome se kod Evropske agencije za rekonstrukciu, kao korisnik granta, javlja Grad Kragujevac.

Posle završene prve faze izgradnje, „Šumadija sajam" danas raspolaže savremenom sajamskom halom kapaciteta 1.600 metara kvadratnih uz 1.000 metara kvadratnih aneksnog dela u kome su smešteni "Melija centar", administracija i direktorijum, štamparija restoran.

Zašto izlagati baš kod nas?

  • Geostrateški, Kragujevac je srce Srbije, na raskrsnici važnih puteva i sa mogućnošću brzog transfera. Jedino smo profesionalno Sajmište južno od Save i Dunava, sa velikim potencijalom različitih privrednih branši koje nam gravitiraju.
  • Naša komparativna prednost u odnosu na velike sajmove u okruženju nije "više kvadrata više izlagača, više hiljala posetilaca". Mi smo mali, brzi, poslovni, predusretjlivi, fleksibilni .. Nemamo tromost velikih i aroganciju moćnih.
  • Specijalizovali smo se za organizaciju malih, tzv. kućnih sajmova na kojima jedna kompanija promoviše svoja dostignuća. Sada uz sopstenu halu poseluemo i modernu sajamsku opremu, tako da ovu i druge vrste sajmova organizujemo po principu "ključ u ruke".
  • Mesto smo dobrih poslovnih susreta i kvalitetno sklopljenih poslova i to je tačka oko koje se okupljamo. Zato sa nestrpljenjem očekujemo da se i Vi pridružite sve većem broju kompanija koje su, kao izlagači, sa naših Sajmova odlazile zadovoljne.


Sa nestrpljenjem Vas očekujemo!

20. Jubilarni šumadijski
Sajam poljoprivrede

Od 05. do 08. septembra 2024.

Adresa

Šumadija sajam d.o.o.
Save Kovačević bb, Kragujevac
Srbija

Kontaktirajte nas

(+381) 34 503 500

Sumadija Sajam © 2024. All Rights Reserved.